De Schrijftafel Doetinchem

Schrijf je eigen tekst, met deskundige hulp
bloggen, schrijftafel, doetinchem, workshop

deelnemers coachen elkaar

Schrijf je eigen tekst aan De Schrijftafel

Aan De Schrijftafel in Doetinchem schrijf je je eigen teksten. Dat scheelt de kosten van inhuur en toch maak je iets moois, iets dat bij jezelf past.
Ons uitgangspunt is dat iedereen teksten kan schrijven, en dat juist díe teksten het beste bij jou of jouw bedrijf passen. Een beetje hulp om over de drempel te komen is welkom en dat bieden wij.
Het mooie is dat andere aanwezigen jouw lezers kunnen zijn en dat ze jou adviseren. Jouw tekst wordt dus meteen getest, niet door een google-algoritme maar door mensen van vlees en bloed.

De Schrijftafel is iedere twee weken in het CVJO Doetinchem. Om en om is er een vrije schrijftafel waar je met je eigen tekstproblemen kunt aanschuiven of een thema-tafel.

schrijftafel, bibliotheek, doetinchem, boek, schrijven

De Schrijftafel staat in de bibliotheek

Vanaf woensdag 29 maart staat de Schrijftafel ook in de bibliotheek van Doetinchem. Op die woensdagavond vertellen we hoe je aan de slag kunt gaan met je eigen boek. Anja Klein en ik geven tips en delen onze ervaringen met het schrijven van een boek, vanaf 19.30.

Je kunt je aanmelden via de website van de Bibliotheek West Achterhoek. Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Vervolgens geven we ook drie workshops die je leiden langs de voetangels en klemmen van het zelfgeschreven boek. Dat is op drie woensdagavonden: 12 april, 10 mei en 14 juni. Ook daarvoor kun je je nu al aanmelden. Klik hier voor meer informatie en aanmelden

 

Vrij Schrijven

Heb je een stok achter de deur nodig om aan je eigen teksten te werken? Kom dan op vrijdagochtend werken aan de Vrije Schrijftafel van Anja Klein en Gerrit Geuvers.
De kosten voor een hele ochtend bedragen 25 euro (excl. BTW voor ondernemers). Wij zorgen een rustige werkomgeving, koffie, koekje en schrijfadvies. Vrijdag 12 mei kun je aanschuiven.

logo, de schrijftafel, schrijftafel, doetinchem

Onze nieuwsbrief

De nieuwsbrief is kort maar heeft veel informatie. Zo krijg je handige tips bij het schrijven van uw tekst en wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op het gebied van tekstschrijven en de activiteiten aan De Schrijftafel.

Meld je aan en ontvang meteen de meest recente nieuwsbrief.