Mijn portfolio

Bizzstory laat in uw tekst altijd uw bevlogenheid weerklinken. Dat kan lang en kort zijn en via verschillende producten. Mijn portfolio bestaat uit:

Nieuwsbrieven

Van de Achterhoekse Groene EnergieMaatschappij (AGEM), het Energieloket, het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CVJO) Doetinchem en de werkgroep Pop Upstores (aanvalsplan binnenstad Doetinchem).

Webteksten

Ik schrijf diverse teksten voor websites zoals voor een autobedrijf, een hypotheekverstrekker, een re-integratiebedrijf en natuurlijk de teksten voor de AGEM-website. Daarbij staan bondigheid en leesbaarheid voorop. Dat bevordert de vindbaarheid in Google en vooral de aantrekkelijkheid voor de klant.

Whitepapers

Ter ondersteuning van uw kennis op uw vakgebied schrijf ik whitepapers. Een whitepaper is een rapport over een bepaald probleem van uw klanten waarvoor u een geschikte oplossing heeft. Geen reclame maar een deskundig, gezaghebbend rapportage over uw methode of dienst. Een whitepaper wordt meestal via de website van uw bedrijf beschikbaar gesteld.

Verslaglegging

Voor evenementen en congressen en dergelijke schrijf ik het verslag. Dat is zowel beleidsmatig als geïllustreerd met persoonlijke ervaringen. Een voorbeeld is Doetinchem zonder Drempels, waarbij ik ook foto’s maakte.

Jaarverslagen

Voor de vereniging van praktijkondersteuners (NVVPO) en correctie voor het verslag van de Doetinchemse bedrijvenvereniging IG&D

Videoscript

Voor de gemeente Oude IJsselstreek en Skantrae (in productie)

Stories

Zoals het boek Droom herinner en geniet met verhalen van Bram Wieggers. Luister naar de presentatie van het boek in Spijkers met Koppen (radio 2) vanaf 00:47:00
Maar ook heb ik voor alle Doetinchemse wijken de verhalen van de wijk geschreven. Lees daarvoor de wijkbeschrijvingen per wijk. Voor gemeenten heb ik meerdere teksten en producties in mijn portfolio.

Presentaties

Zoals een expositie van de wielertruien van Jelle Nijdam. Dat omvatte de heroïsche verhalen die bij die wielershirts horen en oude beelden van finishreportages waarin Snelle Jelle werd bejubeld door o.a. Mart Smeets. Dat alles in Wims Muziekkelder met in die weken veel typische Tour de France-muziek.
Kijk naar de uitzending op Omroep Gelderland.

Ghostwriting – boeken

Ik heb een paar boeken geschreven. Een boek over armoede in Doetinchem, verhalen van mensen in armoede, een besloten oplage. Het boek van Bram Wiegers heb ik als ghostwriter uitgevoerd.