Wat ik graag voor u doe

schrijven, maar wat precies?

Bizzstory schrijft en beeldt. Onderscheidende teksten en opvallende beelden.

schrijftafel, seo, thema, cvjo, doetinchem

Nieuwsbrieven

Uw organisatie iedere maand onder de aandacht bij uw abonnees? Iedere maand uw service of een aanbieding op de deurmat van uw klant? Dat kan. Teksten en beelden die leiden tot resultaat.
Met een gestructureerde en leuke nieuwsbrief trekt u snel de aandacht in de markt. Bizzstory zet u iedere maand (of iedere week, wat u wilt) top of mind bij uw klanten.

Social media

Heeft u geregeld nieuws of een actie? Dan is frequent en gevarieerd aanwezig zijn op Facebook, Youtube of Twitter belangrijk. Maar ook als u uw product een nieuw gevoel wilt meegeven is een gerichte campagne via social media belangrijk. Of een aantal blogs.
Ook LinkedIn vergeet ik niet. Positioneer uw bedrijf als deskundig en betrokken. Via artikelen of een blog komt u in gesprek met nieuwe klanten of relaties.

Webteksten, scripts en verhalen

Alles leuk en aardig maar mijn passie is het schrijven van verhalen. Via Bizzstory schrijf ik verhalen van wel 100 pagina’s maar ook van 100 woorden. En zelfs van 140 tekens.
Verhalen kunnen landen op een website, dus kort, of in een tweet, dus ultrakort.
Ook heb ik teksten van tientallen pagina’s geschreven toewerkend naar een plot. De laatste tijd schrijf ik ook video-scripts voor bedrijven en hun mooie producten. En sinds kort: de pareltjes van de Achterhoek, een nieuwe serie over bedrijven in de regio.
Levensbeschrijvingen en filmscripts, ach lijkt het niet op elkaar?