Video’s voor Oude IJsselstreek

Het college van de gemeente Oude IJsselstreek laat in 10 korte filmpjes zien welke resultaten er zijn behaald in de afgelopen collegeperiode: “4 jaar voortgang”.

Een andere manier van verantwoorden door gemeente Oude Ijsselstreek

Bizzstory heeft samen met Fantastisch Ontwerpbureau deze 10 filmpjes gemaakt. Ze behandelen in 1 minuut een project dat is gerealiseerd in de gemeente Oude IJsselstreek door betrokken inwoners te interviewen. De verhalen van de betrokken mensen waren hartverwarmend, grappig en ontroerend en zonder uitzondering omvangrijk. Voor de gemeente was het tevens een andere manier van verantwoorden over de afgelopen collegeperiode.

Heldere informatielijn

Een mooie uitdaging voor ons om, na dat verhaal en de opname, een script te maken waar in die ene minuut de persoonlijke betrokkenheid en de maatschappelijke waarde samenballen. En om de creativiteit verder te prikkelen: weinig budget en weinig tijd.
Een script en edit voor een goede informatielijn en tevens zoveel mogelijk rust voor de kijker.

Hieronder zijn bij wijze van portfolio 2 één-minuutfilmpjes van Oude IJsselstreek toegevoegd: tochtjes voor zorgbehoeftigen met Care Travel in Silvolde en de realisatie van een 60 km-gebied in Sinderen. Binnenkort zijn ze met de andere te zien zijn via de site van de gemeente Oude IJsselstreek

Jos van de Berg over Care Travel:

Gerrit Huinink over 60km-gebied in Sinderen